Nowe Otwarcie – praktyczny przewodnik dla gastronomii ForRest

18/05/2020

  • Praktyczny, czytelny, pomocny
  • Wytyczne Ministerstwa Rozwoju i Głównego Inspektoratu Sanitarnego
  • Manual „Krok Po Kroku”
  • Gotowe pliki do pobrania
  • Dbaj o bezpieczeństwo pracowników
  • Jak rozmawiać z gośćmi
  • Sprzedaż poprzez delivery oraz menu

PLIK DO POBRANIA PRZEWODNIKA: Nowe Otwarcie Przewodnik

Przygotowaliśmy dla Ciebie praktyczny, czytelny przewodnik na “tu i teraz”. To, co od nas dostajesz jest instrukcją, która pomoże Ci przygotować lokal na działanie w nowej rzeczywistości. Stworzyliśmy ją w oparciu o aktualne zalecenia Sanepidu i Ministerstwa Rozwoju przekazane do wiadomości publicznej 14 maja 2020 w związku z kolejnym krokiem odmrażania gospodarki, który ma nastąpić 18 maja 2020. Przygotuj się starannie, ponieważ bez względu na to, co będzie dalej, teraz Twoje działania zapewnią bezpieczeństwo Tobie, Twoim pracownikom i gościom. Jeżeli pojawią się jakiekolwiek zmiany, postaramy Cię jak najszybciej o tym poinformować i opracować kolejne kroki.

Ważne jest, abyś zachował optymizm, ale także realistyczne podejście. Być może minie dużo czasu, zanim krajobraz restauracji będzie wyglądał tak, jak przed pandemią. Dostosowanie zawsze było kluczem do przetrwania, a jeśli jesteś małą organizacją, jest to dla ciebie łatwiejsze. To czego Ci brakuje możesz nadrobić kreatywnością. Rozważ nawet restrukturyzację firmy, dzięki czemu możesz poprawić działanie i zmniejszyć koszty (np. dostawcy, optymalizacja menu, negocjacje opłat).

Życzymy powodzenia! ForRest Projekt



Partnerzy

Do naszej akcji dołączyły firmy, które pro bono działają razem z nami.
Jesteśmy otwarci na każdą chęć pomocy, dołącz do nas i pomagaj!